• Bestellen en retourneren

Bestellen en retourneren

Bestellen bij HM Fietsen, dé fietsenwinkel van Lelystad, gaat zeer eenvoudig en is volledig betrouwbaar. We bieden een zeer compleet aanbod aan fietsen, elektrische fietsen en fiets accessoires. Met een paar korte stappen ben je het volledige bestelproces door, Ben je op zoek naar een specifiek product of merk? Navigeer dan via het bovenmenu naar het artikel of merk. Kom je er niet uit? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze fietsenwinkel in Lelystad. Bekijk de openingstijden online.

Bent u woonachtig in Lelystad? Dan bezorgen wij uw bestelling kosteloos! Bij het afrekenen van bestellingen boven de €20,00 kunt u deze optie selecteren.

Retourneren van je product

Het kan helaas voorkomen dat een product niet naar wens is, dat vinden wij natuurlijk erg jammer om te horen. Uiteraard heb je het recht om jouw aangekochte product(en) binnen 14 dagen te retourneren. Ons retourproces werkt als volgt:

  1. Bel of mail de winkel zodat we je kunnen helpen
  2. Verpak het product goed en stuur het in originele verpakking terug
  3. Zodra wij het product ontvangen hebben nemen wij contact met je op om de afhandeling te bespreken
  4. Het retourneren is voor eigen kosten en risico

Uiteraard ben je ook van harte welkom om het product in de winkel terug te brengen, neem daarvoor altijd een geprinte orderbevestiging mee, zonder dat nummer kunnen wij helaas niets voor je betekenen.

Het retouradres van HM Fietsen is:
HM Fietsen Lelystad
Neringpassage 3
8224 JA Lelystad

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co