• Betalen

Betalen

Op onze website kan je eenvoudig betalen met onderstaande online betaalopties. Bezoek je liever de winkel en wil je daar contant of per pin afrekenen? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen uw bestelling dan beter in de winkel verwerken.

Bent u woonachtig in Lelystad? Dan bezorgen wij uw bestelling kosteloos! Bij het afrekenen van bestellingen boven de €20,00 kunt u deze optie selecteren.

iDEAL
De meest veilige en meest gebruikte manier om te betalen op een webshop gaat tegenwoordig via iDeal. Een zeer veilige online betaalmogelijkheid. Dit doe je eenvoudig via mobiel bankieren app van jouw eigen bank. De betaalgegevens van onze webshop worden automatisch meegenomen en worden niet ingezien door ons, alleen jouw bank. Een registratie is niet nodig. Snel en veilig betalen met iDeal.

Creditcard
Met een creditcard kan je veilig online betalingen verrichten. Je bent met een creditcard 6 maanden verzekerd tegen schade, verlies of diefstal van jouw aangekochte producten. De meest voorkomende creditcards zijn Visa, Mastercard, American Express of een creditcard van je bank.

Bankoverschrijving
Kies je liever voor een handmatige overschrijving per bank, dan kan je gebruik maken van onderstaande gegevens:

Bedrijfsnaam: HM Fietsen
IBAN: NL15INGB0655137459
Onder vermelding van: ordernummer (zie orderbevestiging in de e-mail)

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co