• Fietsen Lease

Fiets leasen bij HM Fietsen

Wanneer je aan het oriënteren bent naar een nieuwe fiets, dan zal het je niet ontgaan zijn dat het huren van een fiets vandaag de dag steeds populairder is. Ook bij HM Fietsen is het mogelijk om een elektrische fiets naar keuze te leasen, van alle merken die wij verkopen, zoals Vogue, QWIC, Bimas of Hercules. Vind je een fiets leasen interessant? Hieronder nemen we even de tijd om het een en ander uit te leggen.

Hoe werkt fiets leasen

Een fiets leasen is vergelijkbaar met het huren van een fiets. In plaats van dat jezelf de eigenaar wordt van de fiets, ga je voor een specifieke periode een contract aan, ook wel leaseperiode genoemd. Het leasebedrijf blijft de eigenaar van de fiets. Het enige verschil met huur is dat je bij lease aan het einde van de periode de mogelijkheid hebt om de fiets te kopen.

Wij bieden de mogelijkheid om de fiets via ons te leasen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, om de kosten en mogelijkheden te bespreken. Bij het leasen van een elektrische fiets moet je denken aan een prijs van ongeveer € 53,- per maand (exclusief btw)

Fiets leasen of kopen?

Uiteraard blijft ook de mogelijkheid bestaan om een (elektrische) fiets zelf of via je werkgever te kopen. Het Nederlands Fietsplan biedt veel voordelen. Neem gerust contact met ons op om de twee mogelijkheden te bespreken en te berekenen wat het voordeligst is voor jou! Bezoek onze fietsenwinkel in Lelystad. Om het alvast wat te vereenvoudigen hebben we een paar voordelen tegenover elkaar gezet.

Voordelen fiets leasen

Geen hoge investering

Geen onverwachte kosten

Maandbedrag inclusief service en verzekering

Leasemaatschappij blijft eigenaar

Ieder drie jaar een nieuwe leasefiets

Voordelen fiets kopen

Fiets is direct 100% afbetaald

Lager gemiddeld maandbedrag

Service en verzekering optioneel

Jij bent zelf de eigenaar

Langer dan drie jaar te gebruiken

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co