• Werkplaats

Onze werkplaats

Wanneer je op zoek bent naar een fietsenmaker in Lelystad, dan ben je bij HM Fietsen zeker aan het juiste adres. Wij werken met gekwalificeerde fietsenmakers waarvoor geen klus te moeilijk is. Ruime ervaring in de reparatie van stadsfietsen, transport fietsen maar ook zeker op het gebied van elektronica zijn zij gespecialiseerd.

Fietsenreparatie Lelystad

Met een fiets die niet bij HM Fietsen is aangekocht, of een merk wat wij niet verkopen kan je ook bij ons terecht voor de reparatie. De specialisten van HM Fietsen Lelystad staan bekend om het vakmanschap en de servicegerichtheid. Je kan bij ons terecht voor reparatie aan alle onderdelen.

Fietsonderhoud bij HM fietsen

Naast reparatie kan je bij HM Fietsen ook terecht voor het periodieke onderhoud aan je fiets. Onderhoud wordt vaak onderschat. Toch is het zeer belangrijk wanneer je veel gebruikt maakt van je fiets, dit bevordert namelijk de levensduur. Je kan bij HM Fietsen Lelystad kiezen voor een halfjaarlijkse of jaarlijkse onderhoudsbeurt. Om het voor jou helemaal makkelijk te maken ontvang je in aanloop van de servicebeurt een berichtje van ons om een afspraak te maken. Gemak dient immers de mens.

Werkplaats tarieven Lelystad

Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan bij de fietsreparatie bij HM Fietsen Lelystad geven wij je hieronder een kort en bondig overzicht van onze fietsreparatie tarieven. De opgegeven prijzen zijn exclusief materiaal. Let op: het is een indicatie. Voor een uitgebreide tarievenlijst klik hier. Wanneer de fietsenmaker langer bezig is door een onderliggend probleem kunnen de tarieven afwijken.

Wanneer je van tevoren een afspraak maakt kan je altijd gratis gebruik maken van een leenfiets. Het is aan te raden deze van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Onderhoudsbeurt Basis €  42,49
Onderhoudsbeurt Uitgebreid €  54,99
Ketting spannen en smeren €  12,49
Remmen Controle en Afstellen €  14,99
Binnen- Buitenband (de-) Montage Voor €  12,49
Binnen- Buitenband (de-) Montage Voor € 19,99
Onderhoudsbeurt E-Bike basis + software update € 57,49
Onderhoudsbeurt E-Bike uitgebreid + software update € 69,99

*prijzen zijn exclusief eventuele onderdelen

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co