• Over ons

Over HM fietsen; de naam achter meer dan 35 jaar ervaring.

HM Fietsen Lelystad is ontstaan vanuit de passie van Hans Meijer, na 38 jaar een fietsenwinkel te hebben gerund is hij in 2020 de kans aangegaan om een eigen fietsenwinkel te openen. De fietsenwinkel is te vinden aan de Neringpassage 3 te Lelystad, aan de kant van het ABC-gebouw.

Onder deze naam biedt Hans samen met zijn collega’s een winkel aan met meer ruimte voor beleving en een ruim assortiment. De fietsenwinkel Lelystad is zeer groots en modern opgezet en ingericht. Het unieke aan de winkel is dat het een unieke open werkplaats heeft. Je voelt de passie die de medewerkers voor hun vak hebben. ‘HM Fietsen heeft een industriële sfeer met een moderne, open werkplaats.’ Aldus Hans Meijer. Op dit moment wordt de winkel gedraaid door Hans en de collega’s waar hij al jaren lang mee heeft samen werkt, en dat merk je. Het team is betrokken bij de winkel en bovenal bij de klanten. Je voelt je enorm welkom in de winkel.

Uitgebreid assortiment fietsen

HM Fietsen Lelystad heeft een mooie en uitgebreide presentatie van fietsen en bijbehorend assortiment. Het aanbod van HM Fietsen Lelystad is zeer uitgebreid, van elke type fiets tot aan de simpelste accessoire. HM fietsen verkoopt onder meer stadsfietsen, transportfietsen, elektrische fietsen, tegen de beste prijs met de beste service en garantie. Wij verkopen de bekendere fietsmerken, die iets vriendelijker geprijsd zijn; denk bijvoorbeeld aan Burgers, Hercules en de elektrische fietsen van QWIC. Het assortiment is uitgebreider dan alleen kwalitatief goede fietsen en fietsaccessoires, zoals een fietsbel, fietstassen. De medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden, kom gerust eens langs.

Reparatie fietsen Lelystad

Niet alleen voor een nieuwe fiets kan je bij HM fietsen terecht, ook zeker voor reparatie van je huidige fiets van een ander merk kan je hier terecht. Het technische team kan veel problemen moeiteloos aanpakken, ook de periodieke onderhoudsbeurten behoren tot de mogelijkheden. Woon of werk je in Lelystad? Dan is er een unieke haal- en brengservice. Jij kan gewoon naar huis, of aan het werk terwijl wij je fiets repareren. Volg ons op social media en ontvang als eerste de beste acties, aanbiedingen en nieuwtjes.

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co