• Transportfietsen info

Een transportfiets kopen

Een transportfiets is de officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren, de fietsen zijn voorzien van een stevig frame met vaak brede banden. De transportfiets heeft één kenmerkelijk uiterlijk en dat is het voorrekje bij het stuur. Hier kan je handig een tas op zetten of een leuk kratje op bevestigen. Een transportfiets is zeer comfortabele fiets waar je met gemak een eind op gaat rijden, ideaal om op bezoek te gaan bij vrienden of familie, handig om een kleine boodschap op te halen of tijdens schooldagen om alle tassen te vervoeren. Tevens is de fiets voorzien van een stevig frame waardoor de fiets absoluut veilig is voor zowel jou als eventueel kinderen achterop. Wil je een transportfiets in Lelystad kopen? Dat doe je natuurlijk bij HM Fietsen, met meer dan 38 jaar ervaring weten wij jou goed te adviseren. Kijk gerust rond op onze website, of breng een bezoek aan onze fietsenwinkel Lelystad.

Welke framemaat transportfietsen zijn er?

De transportfietsen zijn tegenwoordig in vele maten verkrijgbaar. Superleuk, ze zijn al te krijgen voor kinderen vanaf 10 jaar. Dit is misschien ook wel een reden waarom het zo trendy is geworden. Uiteraard zijn er ook grotere fietsmaten (22-28 inch) bij ons te verkrijgen. De transportfiets is in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar; denk hierbij aan het aantal versnellingen en je kan zelfs matchen met je zoon of dochter, want zeker de transportfiets is geschikt voor alle geslachten. Bekijk een groot aanbod bij ons op de site op breng een bezoek aan onze fietsenwinkel in Lelystad.

Een kleine greep uit het assortiment

Omdat de transportfietsen zo populair zijn hebben wij zowel in de winkel als op onze webshop een ruim assortiment transportfietsen. De keuze uit kleuren is enorm toegenomen, vroeger was de transportfiets alleen in het zwart te koop, dit is nu totaal veranderd. Je kan nu witte transportfiets kopen, een rode, blauwe of een opvallend kleurtje. Je hebt nu dus veel meer keuzes te maken bij het kopen van een transportfiets dan vroeger. Bij HM Fietsen gaan we voor goed en betaalbaar. Dit is terug te zien bij de volgende werken.

  • Top 1 merk (hier komt nog een linkje naar merkenpagina)
  • Top 2 merk (hier komt nog een linkje naar merkenpagina)
  • Top 3 merk (hier komt nog een linkje naar merkenpagina)

Voor jouw transportfiets zijn hele leuke accessoires te koop; denk aan leuke fietstassen of een leuk krat voor voorop. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht; allerlei versieringen aan de handvatten, de spaken of een leuke fietsbel.

Transportfiets kopen? Bezoek onze fietsenwinkel Lelystad

Bij HM Fietsen Lelystad kan je eenvoudig en makkelijk een transportfiets online kopen, het is veilig en betrouwbaar. Wil je toch liever een bezoekje brengen aan onze winkel om een proefrit te maken? Uiteraard ben je van harte welkom, wij geven je graag een goed advies zodat je een weloverwogen bestelling kan nemen.

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co