• Stadsfietsen info

Stadsfiets kopen

Ben je op zoek naar een fiets zonder (te) veel opties, die gewoon doet wat jij wil? Dan is een stadsfiets zeker een goede keuze. Een stadsfiets wordt ook wel gezien als de ‘normale fiets’. Uiteraard zijn er stadsfietsen met versnellingen en extra bagagedragers voor- of achterop verkrijgbaar. Met een stadsfiets geniet je comfortabel van een goede rit, voor elke leeftijd. Een stadfiets is ook geschikt voor schoolgaande tieners, door de stevige en soms grotere bagagedrager kan de grote tas met boeken er eenvoudig op vervoerd worden. Wil je een stadsfiets bij een fietsenwinkel in Lelystad kopen? Dat kan bij HM Fietsen, met meer dan 38 jaar ervaring weten wij jou goed te adviseren. Kijk gerust rond op onze website, of breng een bezoek aan onze winkel.

Stadsfietsen voor dames

Als je in de stad woont, is het vaak makkelijker om de fiets te pakken, in plaats van de auto. Een stadsfiets biedt dan een ware uitkomst. Hiermee vermijd je drukte en ben je vaak zelfs sneller op je bestemming doordat je de korte route kunt nemen. Bij HM Fietsen hebben we een ruim aanbod aan stadsfietsen voor dames. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten stadsfietsen voor dames te verkrijgen, bij HM Fietsen vind je een moderne stadsfiets, een stadsfiets met retro uitstraling (voorheen de oma-fiets genoemd) of een stadsfiets met accu, te elektrische stadsfiets. Om aan vele wensen te kunnen voldoen hebben wij veel verschillende type damesfietsen. Een dames stadsfiets van 28 inch maar ook van 26 inch of stadsfietsen met een lage instap. Zo weten wij zeker dat er ook een fiets voor jou is!

Stadsfietsen voor heren

Ook voor heren die op zoek zijn naar een hoogwaardige stadsfiets zijn bij HM Fietsen aan het juiste adres. Ook in deze categorie valt er een hoop te kiezen. Ben je meer op zoek naar een sportieve fiets met veel versnellingen? Dan is een sportieve stadsfiets zeker een goede keuze. Je treft op onze webshop en in onze winkel kwalitatief hoogwaardige fietsen voor de sportieve man. Naast sportieve fietsen zijn er ook heren transportfietsen of elektrische herenfietsen te koop bij HM Fietsen. Kijk gerust rond op onze website, of breng een bezoek aan onze winkel in Lelystad.

Een elektrische stadsfiets kopen

Ben je liever op zoek naar een elektrische stadsfiets? Bekijk het aanbod online. Heb je vragen over de stadfietsen van HM Fietsen of wil je graag een proefrit maken? Kom gerust naar onze fietsenwinkel Lelystad. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co