• Elektrische fietsen info

Elektrische fiets kopen

Een elektrische fiets biedt veel comfort als het gaat om fietsgemak, het is namelijk naast een gewone fiets ook uitgerust met trapondersteuning. De accu zorgt ervoor dat de ondersteuning wordt opgewerkt en overgebracht. Sinds enkele jaren is de elektrische fiets populairder dan ooit en dat is begrijpelijk. Wanneer je graag lange afstanden fietst of met de fiets naar het werk gaat biedt de elektrische fiets absoluut uitkomst. Ook het vervoeren van kinderen gaat een stuk gemakkelijker met trapondersteuning op een elektrische bakfiets. Daarnaast maak je met een elektrische fiets eenvoudiger langere ritten waar je normaal gesproken de auto voor zou pakken; gezond en voordelig!

Elektrische fietsen bij HM Fietsen Lelystad

Een elektrische fiets kopen doe je niet zomaar, je leest veel en vraagt informatie op. Want eerlijk is eerlijk een elektrische fiets kopen is niet goedkoop. Ondanks de vele voordelen die de fiets biedt wil je een weloverwogen beslissing nemen. Dat begrijpen wij bij HM Fietsen ontzettend goed. Wij geven je graag professioneel advies, bezoek daarom zeker onze fietsenwinkel in Lelystad. Want persoonlijk advies én een testronde gaat boven alles.

Het assortiment e-bikes is ruim, maar overzichtelijk. Ben je op zoek naar een bepaald merk? Bekijk dan onderstaande pagina’s met de merken die wij verkopen.

Hippe elektrische fiets: mooi en comfort

De elektrische fiets is een rage, waarbij er niet meer direct wordt gedacht aan stoffige modellen met een ouderwets uiterlijk. Fietsers in alle leeftijdscategorieën maken tegenwoordig gebruik van een elektrische fiets, dus niet alleen de oudere medemens. Bij HM Fietsen zijn zelfs elektrische bakfietsen te koop, hoe gaaf is dat? Bij de elektrische fiets van tegenwoordig is over alles nagedacht. De styling van de elektrische fietsen is met aandacht samengesteld en zijn helemaal van deze tijd is. Een mooi design en de technologie spreekt de rijder aan, hier springen de fabrikanten op in door de accu mooi weg te werken in het frame. Je kan zelfs je fiets koppelen aan een applicatie op je smartphone.

Zijn een elektrische fiets of e-bike verschillend?

Ben je verward doordat iedere fietsenwinkel een andere term gebruikt? Dat begrijpen wij, de termen worden geregeld door elkaar gebruikt. Echter zijn deze niet verschillend. De elektrische fiets of een e-bike zijn synoniemen voor een fiets met trapondersteuning. De term e-bike heeft natuurlijk wel een wat modernere uitstraling.

Keuzehulp; HM Fietsen helpt graag

Er zijn vele zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een elektrische fiets. Voorbeelden hiervan zijn; de motorpositie, actieradius, positie accu en de juiste frame maat. HM Fietsen nodigt je daarom graag uit om een proefrit te komen maken, want zoals gezegd zijn er veel zaken om rekening mee te houden en je wil natuurlijk een fiets uitkiezen die het beste aansluit bij jouw wensen. De e-bike experts in de winkel helpen je graag verder.

© HM Fietsen - Gemaakt door Cees & Co